Höstgolfen 2007spelades på Sundsvalls GK den 15 september. Dagen bjöd på mestadels uppehållsväder men otroligt blåsigt näst intill orkanstyrka i vindbyarna.Trots detta presterades ett och annat bra golfslag.Tävlingen spelades som fyrboll/bästboll med fullt handicap. Klockan 11:12 kallades herrarna upp på 1:a tee för att slå ut tätt följt av damerna som startade klockan 11:20. Birdi whiskey fanns givetvis med i bagen och den kom tyvärr aldrig till användning detta år heller. Birdi whiskeyn får nu ligga och lagra sig till nästa år då tävlingen utspelar sig på hemlig ort. Segrande par Anna Lena och Bosse kommer då att anordna tävlingen och vi ser redan fram emot nästa drabbning var den nu än blir. Lena och Jeppe kunde tyvärr inte deltaga pga personliga skäl. Vi hoppas att de är tillbaka till nästa års höstgolf.